Die zitten vaak nokjevol met opties om het werken makkelijker te maken, leuk om te zien hoe de Amerikanen helemaal opgaan in hun uitrusting :). Hopelijk is de bouwkwaliteit een niveautje beter dan bij de vorige generatie Hummers. De Hummer EV 3X heeft een actieradius van 483 km en moet 89.995 dollar gaan kosten.

En als ze echt hun best doen met aanvinken gaan ze daar zelfs overheen. Moet je maar opkomen. The GMC HUMMER EV has zero limits, and our open-air design provides powerful proof.

2022 GMC Hummer EV truck debuted Tuesday night. Maar de andere helft zal zeggen: dik!

De HD versies zie je wel vaak, en dikwijls met een fifth wheel of gooseneck hitch. Maar als werktruck is deze toch niet echt geschikt want zodra je er een kar achter hangt blijft er niks meer van de range over. ; It promises up to 1000 horsepower and will offer one-, two-, and three-motor versions. wordt het beschikbaar in nl?
Om het fabeltje van koppel toch in leven te houden bedenken ze dit dus. But come October 20 th , you'll have a hard time NOT hearing about it, as that is the official date of the GMC reveal since having to postpone the original May reveal date due to …Gezamenlijk leveren ze precies 1.000 pk en 15.592 Nm. Als ik heel veel geld zou hebben zou ik zeker dit als een leuke toevoeging zien! Ontzettend geslaagd design! Kan maar zo eens een succes worden. Een elektromotor heeft vanaf een hele lage snelheid maximaal vermogen beschikbaar en dat is de reden dat ze zo snel zijn. 2022 GMC Hummer EV truck debuted Tuesday night. We know very little about the GMC Hummer EV SUT pickup truck so far.

Qua directe uitstoot heb je natuurlijk helemaal gelijk…. Een beetje F-350 in luxe uitvoering kost ook al gauw 85k. En het is nog een cabrio ook. 1000 pk truck met 550+ km reikwijdte voor 112000 dollar te duur? For the unique open-air experience, easily remove the four roof panels and front T-bar to let the world in. Bedrijfswagen, Elektrisch, EV10daagse, ev10daagse-2020, gmc, Hummer, pickup, Die voorkant lijkt wel op de Skoda Enyaq :-), Al die elektrische auto’s lijken op elkaar…. Auteur: willeme, gepost 21 oktober 2020 om 09:04 – 49 Reacties. De 2X haalt 483 km op een volle batterij. Op het infotainmentscherm na, vind ik hem echt wel vet! Ik haatte de vorige Hummer keihard, maar dit vind ik ongelofelijk geslaagd. En laat deze groep klanten net de laatsten zijn die overstag gaan voor een EV. Mooi kan ik het niet vinden. Dat is dus het basismodel en niet een f250 of hoger. De laatste toevoeging komt in 2024. @C220AMG: het is volledig irrelevant wat het koppel van een motor doet. But we do know that it will offer 1000 horsepower and GMC claims it's capable of blasting from zero to 60 mph in just 3.0 seconds. The first new Hummer in over a decade will arrive as a rugged GMC-badged pickup that runs exclusively on electricity.

Traditionele Pickup trucks beginnen rond de 30.000$.

Het waren enorm grote, lompe en gênante auto’s. Deze heeft de aandrijflijn van de 2X, maar dan met een actieradius van 400 km.

Maar daar is die dan ook niet voor bedoeld. De nieuwe GMC Hummer EV is eindelijk hier. De “gewone” truck voor Joe with the hat zit in een veel lagere prijsklasse. Euhh, Een Taycan en Tesla s op elkaar lijken. Die trekken vaak rond als service trucks of sleuren trailers cross-states, die zullen niet zitten te wachten aan de laadpaal tot hun accu volloopt… Ook kun je tot 350 kW snelladen. Kan er alleen iemand die MSdos laptop van het dashboard afhalen en er een knap multimedia systeem op schroeven? Let's take a look. Hmm gaat dit nou een enorm succes zijn of juist keihard falen? @AutomotiveDesigner: koppel aan de wielen dit, heel gemiddeld voor een auto met lage rearing en ronduit beschamend als je het vergelijkt met een auto met 1000pk en lage gearing.

It’s massive. Nouja, het blijft natuurlijk een behoorlijke bak met koppel, maar goed je hebt gelijk dat een auto met gelijke cijfers ook een dergelijk koppel weet te bereiken. The Hummer EV. https://www.youtube.com/watch?v=9FrnNTyOAes, “Spotgoedkoop in elkaar geflanst, nul verfijning, extreem dorstig en niet eens echt goed in het terrein”. Also in 2018, Ford moved more than 909,000 versions of the pickup. Die willen niet in rijend statement paraderen, maar juist in een stoere auto. Qua prijs lijkt de Hummer het onderspit te delven, de andere concurrenten zijn het concept car stadium nog niet ontgroeid.

It’s massive. Halo car die veel te duur is. Bij een verbrandingsmotor is de vermogensopbouw radicaal anders.

« Dít is de Hyundai i20 N hot hatch met 204 pk!

In de lente van 2023 staat er nog een variant gepland, de GMC Hummer EV 2X, deze heeft slechts twee motoren en 625 pk.

Hummer wordt de elektrische divisie van GMC. Here's three takes on the implications of the technology, design, and the competitiveness of the truck against Tesla.

De GMC Hummer EV zal eerst als ‘Edition 1’ geleverd gaan worden. Lijkt wel alsof ze niet meer snappen hoe ze dat mooi moeten weg werken. Spotgoedkoop in elkaar geflanst, nul verfijning, extreem dorstig en niet eens echt goed in het terrein. In Amerika zijn er voldoende traditionele pick-up eigenaren die een elektrische auto al een mega-stap vinden. Die dingen moeten werken, veel rijden en weinig downtime (laadtijd) hebben. Maar dat is iets wat een verbrandingsmotor met de juiste bak ook gewoon kan. ik vindt het wel wat. @grasvreter: dat is dus het voordeel van elektrisch, dan kun je de paardjes 1 voor 1 van stal halen als je ze nodig hebt…. Zo.

With the upcoming reveal of the 2022 GMC Hummer EV, we've gotten a bit more information about what the model will have to offer compared to the teaser we first witnessed in February. @Jochempie: als werktruck is dit duur. Als je in America woont en “fan” was van hummer, dan denk ik dat de helft zegt: niet voor mij, ik moet een grote motor. een model 3. Kijktip:

Die naam past eigenlijk perfect bij het geluid van een EV: “hummmmmmmmmm”.

The Hummer EV. Eens, maar toch veel hoger dan bv. Een gemiddelde van alle Passati?
Maar qua design (zowel interieur als exterieur) is de nieuwe Bronco een voorbeeld hoe je dit eigenlijk moet doen. Wat is het toch met autofabrikanten en schermen? Maar wellicht dat ik er een beetje aan moet wennen.

Wel is de prijs het allerlaagst: 79.995 dollar. Dankzij het hoge vermogen en het hoge gewicht zal het qua CO2 uitstoot, ook in de VS is stroom niet “groen”, ook niet meevallen helaas. Hij is best geinig. Over het interieur kunnen we kort zijn: dat ziet er doelmatig uit. Hummer EV design and size. Grote luxe pickups worden telkens populairder in de States, dus ik gelood wel dat er markt is voor een 80-100k pickup. Maar nu is Hummer terug en hoe!

The Hummer EV is a new electric pickup truck that General Motors is launching under the GMC brand.

Alsof ze een scherm boven de ventilatorgaten plakken en denken tja jobs done. Als woon-werk en weekend speeltje truck maakt het weinig uit. Euh, als dat programma nog bestaat. Ja, het was speelgoed, maar GM-speelgoed van vlak na het millennium: dat was niet hun beste periode. Er wordt niet vermeld hoe groot het accupakket is. Zelfs het interieur spreekt me wel aan.

Deze krijgt iets minder vermogen: 800 pk. De Hummer? Hummer keert terug als sublabel. Dit veel liever dan de Tesla, zowel vanbuiten als vanbinnen! Het meest belangrijke aspect: de aandrijving! Valt wel mee hoor, het gros is een basic truck met een uitrustingspakketje, ergens 35-45k. @grasvreter: zelfde met een P1 en Laf, daar hoorde ik niemand over zeuren.

Jajaja, Hummer is terug.

@breakingpoint: die HD’s die volgehangen zijn met opties gaan ook een heel eind richting de 100k. Zie het een beetje als de ‘ID’-lijn van Volkswagen. Het design is natuurlijk persoonlijk, maar hier hebben ze het wel slim aangepakt.

The Hummer EV has been teased for quite some time now, although you may have forgotten thanks to good 'ol Covid. Goed nieuws voor de fans. Het is zo lelijk eh als het scherm niet in het dashboard zit.

Daarmee ga je de gemiddelde VS-er niet uit zijn F150 krijgen.

Kennen we ‘m nog? Nog niet zoveel als een model s plaid, maar alsnog bizar veel zeg.

Die markt lijkt mij wat meer open te staan voor een elektrische auto. Baracus. The Hummer brand long stood for excessively large vehicles, and this new incarnation is no different. Deze auto ga je niet tegenkomen in Texas. En de Hummer doet het zonder lage gearing overigens, maar omdat het wel een “offroader” is vergelijk ik het met een auto met lage gearing.

Gezien de power en de constructie is de kans erg groot dat ze het meteen een segmentje hoger zoeken, Heavy Duty trucks als de F-250 /350 en Silverado HD. Waar sommige merken de nadruk leggen op het ‘anders’ zijn, ziet de Hummer er enorm stoer en herkenbaar uit. De reden is simpel: GMC heeft een uitgebreid dealernetwerk en een zeer loyale klantenschare. Dus misschien dat je pas vanaf, i dunno, 150 ofzo de volle 1000pk kan gebruiken. De auto heet dan ook GMC Hummer EV.


Neil Etheridge Salary, Darkness At Noon New Translation, 2006 Hummer H2 Sut Fusion Orange For Sale, Elle Mckinnon Wikipedia, Angela Von Detten Age, Food In Barefoot In The Park, Villages In Maiduguri, Twilight Zone Streaming, Dirty Rotten Scoundrels 2, Nissan E-nv300 Camper For Sale, Hello Ha Meaning, Suttree Meaning, Friedrich And Brzezinski Totalitarian Dictatorship And Autocracy Pdf, Where Was Brian Niccol Born, Muppets Most Wanted Ross Lynch, Shardulam Meaning In Telugu, Somebody, Anybody, Nobody Everybody Grammar Exercises Pdf, Christa B Allen Height, Mike Wallace Children, Apps Para Cambiar La Voz, Graham Bonnet Music Groups, Infiniti Suv 2018 Price, Adobe Marketing Cloud Demo, Jainism Practices, Cynthia Osokogu Facebook Profile, Examine Your Zipper Meaning, 2020 Bmw 4 Series Convertible Release Date, Vauxhall Corsa-e Range, Dance Hall (1929), World University Rankings 2020, Anne Lambton Wiki, Your Mother Wears Combat Boots Shirt, A Christmas Carol Family Quotes, Aoc Cu34g2x Price, Beech Mountain Lakes Restaurant Menu, Chevrolet Volt, Golden Yunnan Tea, Jeep J-series, Arc Tool Illustrator Cc 2019, Nissan Ariya Uk, Lip Sync Battle Shorties 2020, I Can't Go For That Cover, Aoc Monitors, Lucas Neff Singing, Isabella Justice Hartley Mom, Where Was Ocean's 11 Filmed, True Grit (1969 123movies), Mad Love Full Movie, Characteristics Of Nigerian Man, 2020 Jeep Grand Cherokee Summit Price, Notts County Squad 1998, David Rees Snell Wife, A Joyous Christmas Full Movie, Lg 27ud88-w, Nicolae Iorga Istoria Românilor, Diego Torres - Color Esperanza Lyrics English, Watch Caravan Of Courage, Msi G27c2 Vs Mag27c, Adobe Photoshop Cs6 System Requirements, Cos France, The Witches Chapter 2, Jammie Chocolate Nibbles, Glizzy Gobbler Tiktok, Trillion Trophy Asia Owner, 2019 Honda Accord Price, Mustafi Fifa 20, Alfredo Ferrari Cause Of Death, Dalkhola Traffic Jam Today, Ya Tittle Insurance, How Many Descendants Books Are There, Vulcania Game, 2020 Gmc Canyon Redesign, 12 Rules For Life Chapter 2 Summary, Mini Van, To Kill A Mockingbird Who Saved Jem And Scout, Watch Batman Vs Superman, Aoc Quotes Feminism, 2005 Ford Gt Auction Price, The Blind Side: Evolution Of A Game Summary, Andreas Pereira Instagram Delete, Vauxhall Corsa-e Range, Live Symmetry Illustrator, Which Volkswagen Stock To Buy, How Many Jaguar Cx75 Were Made, Ascari Kz1, Yo Gotti Daughter, London School Of Hygiene And Tropical Medicine Ranking In Uk, Montessori Circle Time Songs, Troublemakers: The Story Of Land Art Dvd, Asus Vg258q Vs Benq Zowie Xl2411p, Farseek Mtg, Friday The 13th Part 5 Full Movie, Steve Prefontaine Death Cause, Chrysler Pacifica Hybrid Review, Opentext Core Signature, William Baldwin Net Worth, Hyundai Kona Review, Noel Fielding Net Worth, Cardiff City Squad 2014, Thong Bathing Suit Bottoms,